top of page

NIEUWE TECHNOLOGIEËN

Nieuwe technologieën

Energie die u geen cent kost!

Zonne-energie

Zonne-energie is gratis en bovendien zéér efficiënt, zelfs op onze breedtegraad. Dit natuurlijk op de voorwaarde dat u over een systeem beschikt dat efficiënt zonne-energie opvangt met modulaire elementen die perfect op elkaar afgestemd zijn.

Met zulk een systeem kan u uw energetische noden voor uw warm water jaarlijks met 50 à 60% terugdringen. Tijdens de zomermaanden zal de zonne-energie (zo goed als) al uw verbruik kunnen dekken. Tijdens de overgangsmaanden kan u met zonne-energie nog steeds al uw water voorverwarmen wat u toelaat uw consumptie van stookolie of gas tot een minimum te beperken.

Bovendien ontvangt u ook een premie bepaald door uw gewest of gemeente.

Twijfel niet om ons te contacteren voor alle informatie.

Warmtepomp

Wilt u definitief af van stookolie en gas, dan kan u met een warmtepomp de warmte van de natuur gebruiken.

Met een warmtepomp gebruikt u de warmte in uw directe omgeving.

Wij kunnenu een oplossing bieden op maat van uw noden.

Pelletkachels

Indien u een alternatief zoekt voor fossiele brandstoffen kan u opteren voor een kachel op houtpellets. Als hernieuwbare brandstof branden houtpellets op een CO2-neutrale manier. In periodes waarin de energieprijzen zwaar fluctueren is dit een interessant alternatief voor stookolie en gas.

Door het gemakkelijk opslaan en transporteren van hout bieden houtpellets een sterke onafhankelijkheid van andere brandstoffen.

bottom of page